Godast är naturligtvis med färska kantareller, har man inga går det naturligtvis även att använda kantareller på burk.
Ingredienser
600 g fläskfilé
2 schalottenlökar, finhackade
1 liter färska kantareller
3 dl matlagningsgrädde
1 tsk fransk senap
125 g smakrik ost
salt
nymalen svartpeppar
Enkelt och gott med få ingredienser. Färska kantareller ger naturligtvis den bästa smaken.
Provade ditt recept på första adventsmiddag. Alla uppskattade rätten jätte mycket. I morgon skall den serveras igen till goda vänner. Inte alls svår att göra och jätte gott. Smakrik ost är ett måste. Tusen tack!
Perfekt bjudmat, när man inte vill stå i köket när gästerna har kommit. Jag bytte 1/3 av grädden mot creme fraiche.
Jättegott, Queenie! Jag lagade detta förra helgen till mina gäster och det blev väldigt uppskattat. Även med kantareller från frysen.