Fläskfilé med senap dragon och tomater

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 25 minuter

Gott, magert och lättlagat. Perfekt till pasta.

Ingredienser

  • 5-600 g fläskfilé
  • 1 tsk flytande margarin
  • 1 gul lök
  • 2-3 tomater
  • 2 tsk torkad dragon eller 1-2 msk färsk
  • 1 köttbuljongtärning
  • 4 dl matlagningsgrädde 4 %
  • 2-3 msk dijonsenap
  • 0,5-1 msk soja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skiva fläskfiléen och hacka löken Fräs filéen och löken några minuter. Tärna tomaterna och lägg i dessa i pannan. Smula över dragon och buljongtärningen. Slå på matlagningsgrädde och rör i senap och soja.
    2. Låt puttra ihop ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
    3. Servera med pasta och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben