Ännu ett suveränt recept som är utmärkt att bjuda på. Mums!
Ingredienser
4 kycklingfiléer
Salt
peppar
1 - 2 röda paprikor
1 dl mango chutney
1 vitlöksklyfta
2 tsk curry
1 tsk sambal oelek
2 dl creme fraiche
1 banan
2 dl riven ost
Instruktioner
Ugn: 225 grader
Bryn kycklingfiléerna gyllene på båda sidorna. Sänk värmen och låt de eftersteka ca 8-10 minuter. Salta och peppra.
Skär kycklingen i sneda bitar och lägg dem i en smord eldfast form.
Kärna ur och hacka paprikan. Lägg den ovanpå kycklingen.
Rör ut creme fraiche med mango chutney, pressad vitlök, curry, sambal oelek och mosad banan. Bred röran över innehållet i formen.
Strö på riven ost och gratinera mitt i ugnen ca 15 minuter eller tills allt är genomvarmt och har fått lite färg.
Garnera ev med paprika ringar och lite färska örter.
Detta recept har jag också i min samling, slapp skriva in det här! Fantastiskt gott. Går att göra större sats eller flera stycken om man har många på kalas. Brukar vara väldigt uppskattat av både stora som små!
Detta recept har jag också i min samling, slapp skriva in det här! Fantastiskt gott. Går att göra större sats eller flera stycken om man har många på kalas. Brukar vara väldigt uppskattat av både stora som små!