Grekisk fisksoppa

Serverar: 4 portioner

Gott

Ingredienser

  • 400 gr torskfilé
  • 1 fiskbuljongtärning
  • ½ dl olivolja
  • 1 gul lök
  • 1 grön paprika
  • 1 liten purjolök
  • 2 vitlöksklyftor (pressade)
  • 4 tomater
  • 4 potatisar
  • salt
  • peppar
  • hackad persilja
  • creme fraiche till servering
  • Instruktioner

    1. Skär grönsakerna i ganska stora bitar. Blanda grönsaker, olivolja, vitlöken i buljongen koka upp och låt sjuda i 20 min. Ha sedan i potatis, hackad persilja samt fisken Koka upp och sjud i 10 min, salta, peppra. Ha en klick creme fraiche i soppan.
    2. Lycka till

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben