Grekisk fisksoppa
Serverar:
4 portioner
Gott
Ingredienser
400 gr torskfilé
1 fiskbuljongtärning
½ dl olivolja
1 gul lök
1 grön paprika
1 liten purjolök
2 vitlöksklyftor (pressade)
4 tomater
4 potatisar
salt
peppar
hackad persilja
creme fraiche till servering
Instruktioner
Skär grönsakerna i ganska stora bitar. Blanda grönsaker, olivolja, vitlöken i buljongen koka upp och låt sjuda i 20 min. Ha sedan i potatis, hackad persilja samt fisken Koka upp och sjud i 10 min, salta, peppra. Ha en klick creme fraiche i soppan.
Lycka till
Liknande recept
Kryddig Fisksoppa
4.2
4
9
Grekisk spenat-/fetaostpaj
4.8
1 h
6-8
6
Ganska grekisk gratäng
4
50 min
4
1
Fisksoppa i melonskål
4
Ljummen grekisk kycklingsallad
4.7
20 min
8
1
Grekisk, gratinerad hummer
2-4
Fisksoppa på Peters vis
4.5
4
22
Grekisk klyftpotatis
4.2
6-8
9
Grekisk sallad
4.4
4-6
5
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!