Grekisk korvkaka med yoghurt

Serverar: 4 portioner

Lättlagad och god korvrätt...till lunch...eller middag...

Ingredienser

  • 1 pkt Scan Må gott grillkorv 400 g
  • 3 ägg
  • 4 kokta potatisar tärnade
  • 1 rödlök hackad
  • 150 g mager fetaost i mindre bitar
  • Salt efter smak
  • Svartpeppar efter smak
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175°C.
    2. Skär korvarna i slantar. Vispa äggen i en skål. Vänd ner potatis, lök, fetaost och korv. Salt och peppar efter smak.
    3. Häll blandningen i en smord ugnssäker form. Stek i ugnen tills äggen har stelnat, ca 25 minuter.
    4. Servera korvkakan med en klick yoghurt smaksatt med salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    EvisW 29 november 2009

    Gott och enkelt.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben