Grekisk korvkaka med yoghurt
Serverar:
4 portioner
Lättlagad och god korvrätt...till lunch...eller middag...
Ingredienser
1 pkt Scan Må gott grillkorv 400 g
3 ägg
4 kokta potatisar tärnade
1 rödlök hackad
150 g mager fetaost i mindre bitar
Salt efter smak
Svartpeppar efter smak
Instruktioner
Sätt ugnen på 175°C.
Skär korvarna i slantar. Vispa äggen i en skål. Vänd ner potatis, lök, fetaost och korv. Salt och peppar efter smak.
Häll blandningen i en smord ugnssäker form. Stek i ugnen tills äggen har stelnat, ca 25 minuter.
Servera korvkakan med en klick yoghurt smaksatt med salt och peppar.
Liknande recept
Grekisk yoghurt goes Svensk
2
Ugnsbakad lax med fetaost och Grekisk yoghurt
2
Grekisk spenat-/fetaostpaj
4.8
1 h
6-8
6
Ganska grekisk gratäng
4
50 min
4
1
Ljummen grekisk kycklingsallad
4.7
20 min
8
1
Grekisk, gratinerad hummer
2-4
Grekisk klyftpotatis
4.2
6-8
9
Grekisk sallad
4.4
4-6
5
Grekisk sallad med blandade bönor
5
4
1
Kommentarer (1)
EvisW
29 november 2009
Gott och enkelt.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
Gott och enkelt.