Grekisk potatissallad

Serverar: 4 portioner

Gott till grillat. Du kan också använda vanlig färskpotatis. Koka den då med skal 10-15 minuter. Skala och skär i bitar.

Ingredienser

  • 600 g fryst tärnad potatis
  • 1 tärnat äpple
  • 1 tärnad gurka
  • 200 g tärnad fårost
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 3 dl gräddfil
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk salt
  • 2 krm grovmald svartpeppar
  • Instruktioner

    Koka potatisen i saltat vatten i 2-3 minuter.Låt den rinna av och blanda med övriga ingredienser. Låt stå och gotta sig i kylskåpet ett tag.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    delse81 21 juni 2008

    Supergod! Gjorde denna av färskpotatis och bjöd på till grillspett med kyckling, chorizo och halloumiost. Blev en riktig höjdare och receptet väldigt efterfrågat! Tack tack! =)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben