Grekiska köttbullar med Feta

Serverar: 6 portioner

Tid: 1 timme

Låter mumsigt

Ingredienser

  • ½ kg lammfärs(går bra med annan färs också)
  • 1 dl finhackad gul lök
  • 1 dl persilja
  • Lite färsk hackad mynta
  • 100 g smulad Feta
  • 2-3 ägg
  • 2 mosade kokta potatisar
  • ½ tsk bakpulver
  • 1 krm kanel
  • 1 dl hackade kärnfria kalamataoliver
  • 1 dl hackade soltorkade tomater
  • Salt
  • Peppar
  • Olivolja till stekning
  • 2 msk vetemjöl
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienserna i en skål och låt stå i en halvtimme. Forma till små bullar, rulla dem i vetemjöl och stek i en stor stekpanna tills de blir ljusbruna. Servera med varma pitabröd och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben