Grillad fiskfilé med kräftröra

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Vi gjorde pressad potatis till.

Ingredienser

  • 600 g fiskfilé med fast kött, t ex gös
  • 1 msk olja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • Kräftröra
  • 1 burk kräftstjärtar i lake (260 g)
  • 1 dl kesella
  • 1 dl minifraiche
  • 1 tsk senap
  • 1 msk hackad gräslök
  • 1 msk hackad dill
  • 1 krm salt
  • 1 krm peppar
  • 4 ägg
  • Potatis
  • Instruktioner

    Låt kräftstjärtarna rinna av. Skär dem i bitar. Rör ihop kesella, minifraiche, senap, gräslök, dill, kryddor och blanda i kräftstjärtarna. Hårdkoka äggen, skala och dela dem i halvor. Salta och peppra fisken, vänd den i vetemjöl och skaka av. Grilla 3-4 min på varje sida. Servera med kokt potatis, kräftröra och ägghalvor.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Gillsan 5 augusti 2008

    Den här ska jag prova inom det snaraste. Både fisk och räkor mums.

    Gillsan 5 augusti 2008

    Förlåt jag menar kräftstjärtar . Sorry men alla skaldjur är goda.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben