Serverar: 4 portioner
Tid: 20 minuter
Snabbt, enkelt och gott
Sätt ugnen på 225 grader. Tina torskbitarna, salta och peppra dem runtom och lägg över i en ugnssäker smörad form. Blanda grädde, senap, ost, skinka och gräslök och häll blandningen över fisken. Ställ in i mitten av ugnen ca 20 minuter. Servera med nyfräst spenat och kokt potatis.
Å herregud vad detta var gott! Både min sambo och jag var alldeles lyriska. Måste absolut provas =)
Helt underbart gott!! min 3-åriga flicka ratar för tillfället det mesta i matväg, men hon åt 2 stora portioner. Det om något är toppbetyg!!
Jättegott. Var en god smakkombination...Smaskens..
det här var kanongott! kommer absolut göras om många ggr
Det var en mumsig fiskrätt! Var inte rädd för att ta i något med skinkan och osten, det behövs lite smak.
Fantastiskt god och enkel rätt. Hade inte någon gräslök, tog purjo istället vilket funkade bra.
Ja, den var jättegod. Hade ingen grädde hemma så det blev créme fraiche i stället. Toppen. Tack för ett bra recept.