Fiskfile i juvlig sås

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Ingredienser

  • 600 g fiskfile,tex torsk
  • 1 tsk salt
  • 2 dl skalade räkor
  • 2 dl cremefraice
  • 1 1/2 msk humerfond
  • 1 dl riven ost, max 17 %
  • 3-4 morötter
  • 1 stånd broccoli
  • Flytande margarin till formen
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 g Skär fisken i 4 portionsbitar. Salta och lägg dem i en smord ugnsfast form. Blanda räkorna och fraiche och hummerfond. Klicka räkröran på fisken och toppa med riven ost. Grädda fisken i mitten av ugnen 15-20 minuter. Ansa broccolin,skala morötterna och koka dem i lättsaltat vatten.
    2. Servera med ris eller potatis

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben