Grillad fylld kassler

Man behöver inte alltid ha dyrt kött när man grillar. Denna kasslerrätt blir supergod.

Ingredienser

  • 1 kg kassler utan ben
  • Fyllning
  • 1 äggula
  • ½ dl riven ost
  • ½ gul lök
  • ½ tsk basilika
  • ½ dl tomatkross från burk
  • 2 msk naturell yoghurt
  • ½ dl ströbröd
  • Instruktioner

    1. Blanda ingredienserna till fyllningen. Skär skivor av kasller fast inte ända ner. De skall fortfarande hänga ihop. Bred ut fyllningen i skårorna. Rulla in kasslern i folie och lägg den på grillen.
    2. Eftersom det är en stor köttbit bör avståndet till grillen vara ca 15 cm. Finns det lock till grillen kan detta läggas på. Grilla kasslern ca 30 minuter och vänd den flera gånger under grilltiden. För att få färg på den kan folien tas bort i slutet av grillningen, men se upp så att inte fyllningen ramlar ut.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben