Grillad grekisk sallad

Serverar: 4 portioner

varför inte grilla salladen också!

Ingredienser

  • 200 g fetaost
  • 1 dl Sifonius Kalamataoliver
  • 1 påse valfri Caj P. Glazer – välj din favorit
  • Ca 800 g goda grönsaker som passar att grilla
  • Paprika
  • Vårlök, fänkål
  • Palsternackor – allt skuret i grillvänlig storlek
  • 1 ask ruccolasallad (ca 100g)
  • 2 st tomater, urkärnade och hackade
  • 2 msk färsk basilika, finstrimlad
  • 3 msk majsolja
  • 2 msk ReaLemon pressad citron
  • Instruktioner

    Vispa samman olja och Rea lemon och blanda i tomat och basilika, smaka av med salt, peppar och socker. Pensla ”grillgrönsakerna” med glazer och grilla dem tills de fått färg och blivit mjuka. Blanda samman smulad fetaost, grillade grönsaker, oliver och ruccolasallad. Servera salladen med vinegretten och ett gott bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben