Grillad kycklingspett med tropiska frukter

Serverar: 4 portioner

Bra båtmat när det ska vara få ingredienser att ta med ut på sjön. Eller varför inte till husvagnen eller stugan? Det enda som behöver kylskåp är kycklingfilén.

Ingredienser

  • 800 g kycklingfilé
  • 1 portionsförpackning grillmarinad "for chicken", Santa Maria
  • 1 st mango
  • 1 st papaya
  • 1 burk Tropical Salsa, Santa Maria
  • Instruktioner

    Skär kycklingfilén i tärningar lagom för grillspett. Blanda med marinaden och låt stå i minst 1 timme. Skala frukterna, kärna ur och gör tärningar även av dem. Varva kyckling och frukt på spetten och grilla över kolgrill. Servera med ris eller couscous och Tropical Salsa som sås till. En liten grönsallad till är också gott.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben