Grillade jätteräkor på spett

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Blir så gott på grillen.

Ingredienser

  • 16 scampistjärtar med skal
  • 1 msk kinesisk soja
  • 1 msk citronsaft
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • ½ tsk honung
  • 1 krm cayennepeppar
  • 2 msk olja
  • Instruktioner

    Rör ihop soja, citronsaft, vitlök, honung och cayennepeppar. Vispa i oljan. Pensla scampin med marinaden och låt stå och dra kallt i ca 1 timme. Vänd ett par gånger under tiden. Trä upp scampin på spett och grilla 2-3 minuter på varje sida. Pensla med marinaden under grillningen.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 20 min
    4-6
    9

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Pingst är grillhelg
    Våren är härlig med alla helger som avlöser varandra. Arbetsveckorn...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben