Grillade kycklingklubbor

Serverar: 12 portioner

För kyckling lovers

Ingredienser

  • 12 kycklingklubbor, små
  • Marinad
  • 3 msk ketchup
  • 1 msk chilisås
  • 1 tsk worcestershiresås
  • 2 krossade vitlöksklyftor
  • 1 tsk brunt farinsocker
  • 1 tsk dijonsenap
  • Instruktioner

    1. Rör ihop alla ingredienser till marinaden. Lägg ner kycklingklubborna och låt dem marinera, gärna ett dygn men minst 2 timmar.
    2. Torka av klubborna och lägg dem på galler högt upp i ugnen 15-20 minuter, tills de är frasiga och genomstekta.
    3. Ugnstemperatur 250º

    Liknande recept

    4.5
    1 h 20 min
    4-6
    9

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben