Grillbakad potatis med tomatsmör

Serverar: 4 portioner

Riktigt gott med tomatsmak i potatisen.

Ingredienser

  • 4 stora eller 8 mindre potatisar
  • ca: 2 liter saltat vatten
  • Tomatsmör
  • 75 g smör ( minilätta )
  • 1 tsk tomatörtsalt
  • 3 msk tomatpuré
  • 1 nypa svartpeppar
  • 1 msk finhackad persilja
  • Instruktioner

    1. Borsta av potatisen och skölj dem noga. Koka dem med skal på i det lättsaltade vattnet ca: 10 minuter.
    2. Lägg potatisen på glöden i grillen eller på gallret precis ovanför. De är färdiga efter ca: 15 minuter.
    3. Rör samman tomatpuren, smöret, persiljan och kryddorna. Kryssa potatisen och lägg i smör.
    4. Servera potatisen till kyckling eller kött.
    5. Tips: Är väldigt gott och ta i vitlök och dragon.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben