Grön ostpasta med julens nötter

Serverar: 4 portioner

Ädelost, spenat och nötter får alla pastavänner att tindra.

Ingredienser

  • 300 g pasta
  • 250 g fryst, hackad spenat eller grönkål
  • 2 vitlöksklyftor
  • Smör, att fräsa i
  • 2 dl vispgrädde
  • 3/4 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 dl Kvibille riven ädelost
  • 1/2 dl grovhackade hasselnötter
  • Tillbehör
  • Kokt pasta till 4 portioner
  • Instruktioner

    1. Tina spenaten och krama ur vätskan. Skala och hacka vitlöken och fräs den i smör. Rör i spenat, grädde, salt och peppar. Låt koka några minuter.
    2. Rör i ost och nötter.
    3. Servera med nykokt pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben