Grön räkpasta

Serverar: 4 portioner

Räkpasta med underbar smak av örter

Ingredienser

  • 3/4-1 kg räkor med skal
  • Ca 250 g pasta
  • 1 pkt fryst bladspenat, ca 250 g
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk smör
  • 1 dl solroskärnor
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 dl crème fraiche franska örter
  • Instruktioner

    Koka pastan. Tina spenaten och skala räkorna. Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och spenat i smöret. Tillsätt solroskärnor, salt och peppar. Värm crème fraiche franska örter i en kastrull. Lägg i räkorna. Blanda pastan med spenatblandningen och servera med bröd.

    Liknande recept

    4
    30 min
    2
    1

    Kommentarer (1)

    kolunda 6 februari 2010

    Provar att lägga i basilika blad nästa gång.

    Relaterade Artiklar

    Thailändsk matlagning är en ren njutning
    Thailands fantastiska matlagningskultur har förändrats oerhört lite ge...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben