Grönkålssallad med fetaost och granatäpple

Serverar: 6 portioner

Väldigt god sallad med både sälta, sötma och knaprighet. Byt gärna ut fetaosten mot ädelost.

Ingredienser

  • 200 g färsk grönkål
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 2 äpplen, tunt skivade
  • 1 dl russin
  • 1 dl mandlar, rostade
  • 150 g fetaost eller ädelost
  • ½ granatäpple, kärnorna
  • Instruktioner

    Ansa bort eventuellt grova stjälkar från grönkålen. Krama grönkålen i en stor serveringsskål med olja och salt så att kålen mjuknar något. Vänd runt med äpple, russin, mandlar, smulad fetaost eller ädelost och granatäppelkärnor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben