Grönpepparkyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

En bra maträtt som kan göras dagen innan

Ingredienser

  • 2 grillade kycklingar
  • 4 dl grädde
  • 4 msk soja
  • 4 msk torkad grönpeppar
  • 4 msk senap
  • Instruktioner

    1. Eller grilla 4 st kycklingfiléer i ugnen, krydda med grillkrydda.
    2. Bena ur kycklingarna och lägg allt kött i en eldfast form. Blanda de övriga ingredienserna i en kastrull och hetta upp såsen, häll såsen över kycklingköttet.Täck formen med folie och ställ den i kylen över natten.
    3. Ställ in formen i kall ugn, sätt ugnen på 225 grader och låt den stå inne medan ris eller potatis kokar, ta bort folien innan du sätter formen i ugnen.
    4. Servera en sallad till eller kokta grönsaker.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben