Grönpepparkyckling

Serverar: 4-6 portioner

Vansinnigt gott! Har gjort succé varje gång vi haft middagsgäster. Går att göra med magrare ingredienser.

Ingredienser

  • 1 grillad kyckling
  • 50 g margarin
  • 2 tsk vetemjöl
  • 2 msk torkad grönpeppar
  • 1 köttbuljongtärning
  • 2 msk äkta soja
  • 0,5 msk senap
  • 1 burk crème fraiche
  • 3 dl grädde
  • Instruktioner

    Smält smöret i en stor kastrull. Rör ner mjölet. Krossa grönpepparn och bland i.Bena ur kycklingen, dela i bitar och lägg i kastrullen. Rör sedan ner alla övriga ingredienser. Låt alltsammans få ett uppkok. smaka av, tillsätt mer salt och vitpeppar om det behövs . Om du har grillat kycklingen själv så byt ut smöret med skyn och halvera köttbuljongtärningen. Servera med pasta eller varför inte hasselbackspotatis och en grönsallad

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    sseheha 5 september 2012

    Blev mycket besviken! Hage höga förväntningar, men denna rätt var absolut inget som någon i familjen tyckte om.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben