Grönpepparkyckling

Serverar: 6 portioner

Tid: 10 timmar

Detta är absolut ingen smalmat, utan en riktig kaloribomb, men ack vad den är god...

Ingredienser

  • 6 stora kycklingfiléer
  • 2 msk smör till stekning
  • 300 gr extrasaltat smör
  • 4 msk dijònsenap
  • 6 msk soya
  • 4 msk grovstött grönpeppar
  • 6 dl grädde
  • Instruktioner

    1. Dela kycklingfiléerna. Stek dem ordentligt i lite smör i en gryta. Blanda ihop övriga ingredienser i en kastrull och låt dem sjuda i ett par minuter, så att smöret får smälta ordentligt. Häll såsen över kycklingen och låt den stå och dra över natten.
    2. Värm rätten på svag värme i c:a 15 minuter innan serveringen. Servera med jasminris, sallad och ett gott bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben