Grönpepparkyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Väldigt god och snabb kycklingrätt passar bra som festmåltid.

Ingredienser

  • 1stor kyckling eller 4 st kycklingfiléer
  • 4 msk grönpeppar (hela)
  • 3 msk soja
  • ½ dl sherry
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl grädde
  • Saft av en citron
  • Hackad persilja
  • Instruktioner

    1. Dela kycklingen i portionsbitar och bryn lite matfett. Tillsätt 2 msk grönpeppar, soja och sherry och låt puttra i 5 minuter.
    2. Häll på grädde, crème fraiche, citronsaft och låt koka ihop ca 20 minuter.
    3. Smaka av med salt och strö över resten av grönpepparn och den hackade persiljan.
    4. Servera med ris, potatis och en god grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben