Grönpepparkyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Lättlagat och jättegott. Lika perfekt till vardags som helgmat.

Ingredienser

  • 1 hel grillad kyckling
  • 2 msk soja
  • 1 msk smör
  • 1 msk fransk senap
  • 1½ msk torkad , krossad grönpeppar
  • 2 dl grädde
  • 2 dl creme fraiche
  • Instruktioner

    1. 1. Dela kycklingköttet i bitar och lägg det i en ugnsfast form.
    2. 2. Blanda soja, smör, grönpeppar, och senap i en skål. Tillsätt grädde och cremefraiche och rör om. Häll såsen över kycklingköttet och låt gärna dra nån timme om tid finns.
    3. 3. Ställ in i ugnen, ca 20 min så att allt blir varmt.
    4. Servera med ris och valfria grönsaker.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Heisjo 26 januari 2009

    Jättegott. Om man inte vill att det ska bli så kaloririkt så går det utmärkt att använda mjölk och lätt creme fraiche, det blir lite simmigare sås men smaken är lika god!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben