Grönpepparkyckling med soltorkade tomater

Serverar: 4 portioner

Enkel men så god kycklingrätt! Byt ut riset mot sallad så har du en perfekt LCHF rätt.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 200 g smör
  • 2 msk dijon senap
  • 3 msk kinesisk soja
  • 2 msk grönpeppar
  • 1 burk Bonjour naturell färskost
  • 4 dl vispgrädde
  • Soltorkade tomater, efter smak
  • Instruktioner

    1. Skiva kycklingfiléerna och lägg i en ugnssäker form. Koka samman övriga ingredienser i en gryta. Häll såsen över kycklingen. Låt stå minst 2 timmar eller längre (gärna över natten).
    2. Sätt in i ugn 15-20 min, i 175 grader.
    3. Servera med ris, bulgur etc. eller enbart en smarrig sallad för en LCHF-rätt.
    4. Smaklig spis!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben