Grönsakspasta med yoghurtdressing

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Har inte smakat hittade den på nätet, verkar god.

Ingredienser

  • 4 portioner tagliatelle
  • 2 tsk smör
  • 2 st tomater, väl mogna
  • 1 st morot
  • 100 g haricots verts
  • 2 st avokador
  • 2 tsk citronsaft, pressad
  • 1 nypa peppar, grovmalen
  • Yoghurtdressing
  • 2 dl naturell yoghurt, mild
  • 2 tsk citronsaft, pressad
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Låt rinna av i durkslag. Rör ner smöret i pastan och håll varm. Blanda samman yoghurt, citronsaft, salt och peppar till en dressing. Ställ svalt till servering.
    2. Skålla, skala och klyfta tomaterna. Skala moroten och skär den i tunna skivor med hjälp av en rotfruktsskalare. Koka haricots vertsen knappt mjuka i lättsaltat vatten. Dela avokadorna, ta bort kärnan och skär i klyftor. Droppa över pressad citronsaft.
    3. Fördela pastan i varma, djupa tallrikar. Lägg på tomater, haricots verts, morotsstrimlor, och avokado. Strö över grovmalen svartpeppar och bjud dressingen till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben