Dubbla kasslerskivor med grönsakspasta

Serverar: 4 portioner

Gröna tipset: Fördela keson mellan tunna skivor squash som steks någon min per sida istället för kasslern om du vill äta grönt.

Ingredienser

  • 280 g pasta t.ex spiraler
  • 300 g djupfrysta haricots verts
  • 4 tomater
  • 500 g kassler
  • 250 g keso gärna smaksatt med t.ex. feta och oliv
  • Olja
  • Instruktioner

    1. Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning. Låt bönorna koka med när ca 4 min återstår av koktiden.
    2. Skölj och skär tomaterna i klyftor.
    3. Låt pasta och bönor rinna av och blanda med tomatklyftorna.
    4. Skär kasslern i tunna skivor. Fördela keson på hälften av kasslerskivorna. Lägg på resterande skivor och tryck ihop.
    5. Stek kasslerskivorna i 1 msk olja några min per sida.
    6. Servera kasslern med grönsakspasta och bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben