Grönsakssoppa med kokosmjölk

Serverar: 3 portioner

Tid: 40 minuter

Kokosmjölken ger en krämig konsistens.

Ingredienser

  • 1 burk kokosmjölk
  • 1 stor potatis
  • 1 stor morot
  • ½ squash
  • 1 liten röd lök
  • 1 tomat
  • 2 tsk pulverbuljong alt. en buljongtärning
  • Instruktioner

    1. Skala och skär potatis och morot i mindre bitar. Häll i kokosmjölken i en kastrull och ha i potatisen och moroten. Koka tills de är mjuka. Efter halva tiden, ha i den skivade löken och buljongen. När potatis och morot är mjuka, ha i squashen och låt koka i ca 5 min. Ha till sist i den tärnade tomaten.
    2. Servera som förrätt eller som lunch tillsammans med en god brödbit.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben