Gubbröra med sill

Tid: 15 minuter

En lite annorlunda gubbröra med senapssill istället för ansjovis. Den är verkligen supergod!!!

Ingredienser

  • 1 liten burk senapssill
  • 2 hackade kokta ägg
  • 1 finhackad rödlök
  • 1 liten burk créme fraiche
  • ½ msk hackad dill
  • Instruktioner

    Ta upp sillbitarna ur burken och häll spadet i en skål. Hacka sillen i små bitar och blanda alla ingredienserna i skålen med spadet. Ät med knäckebröd eller tunnbröd.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4

    Kommentarer (2)

    lena4 1 maj 2011

    Säger bara supergott. Betyget blir en femma från oss.

    Biobaluba 2 maj 2011

    Vad roligt att den föll er i smaken! Jag kan ibland bli lite lätt beroende av denna gubbröra :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben