Kan lätt göras i ordning i förväg och stå i kylskåpet över natt och därefter värmas när det blir dags att äta.
Ingredienser
6 fläskkotletter med ben
Salt
Peppar
Grillkrydda (t.ex.Texas grillkrydda Kockens/Knorr)
2 stora lökar eller 2-3 smålökar per kotlett (steklök, chalottenlök eller pärllök, gärna färsk lök om det är rätt säsong)
1 liten purjolök skuren i stavar om 3-4 cm
1 vitlöksklyfta eller ca 1 tsk torkad, finhackad vitlök (finns i kryddhyllan i affären)
1 burk/förpackning krossade tomater
1-2 lagerblad
1-2 tsk senap, gärna stark
1-2 tärningar hönsbuljong
Tillagningstiden bör utökas eftersom jag inte räknat in att det tar tid t.ex. att skala lök, spec. om man har smålökar, så får man nog lägga till ca 30 minuter till tillagningstiden!