Gulasch

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 75 g benfritt nötkött
  • 75 g bogfläsk
  • 1 gul lök
  • 1 grön paprika
  • 1 msk margarin
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • lite vitlökspulver
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 dl vatten
  • Instruktioner

    Skär köttet i tärningar. Skala och skär löken i skivor, skölj och skär paprikan i strimlor. Smält margarinet i en stekpanna eller i en liten stekgryta och låt bli ljusbrunt. Bryn kött, lök och paprika väl och krydda. Späd med tomatpuré och vatten. Låt småkoka under lock i ca 20-30 min.

    Liknande recept

    4
    2 h 30 min
    6-7
    2
    4
    2 h
    4
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben