Gulaschgryta med färs

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Gott, ger "mersmak".

Ingredienser

  • 2 gula lökar
  • 6-8 potatis
  • 2-3 paprikor
  • 500 g nötfärs
  • 1 msk smör eller olja
  • 1 förpackn krossade tomater ca: 500 g
  • 2 tsk salt
  • 1-2 krm svartpeppar
  • ½ tsk paprikapulver
  • Ev vatten
  • Instruktioner

    1. Skala och skiva lök och potatis. Kärna ur, skölj och skiva paprikorna. Bryn köttfärsen grynig i lite av smöret i en stekpanna på medelstark värme. Lägg över i en gryta och blanda i potatisen. Fräs lök och paprika i resten av smöret och lägg över i grytan.
    2. Tillsätt tomatkross, salta och krydda. Låt koka under lock tills potatisen är mjuk, ca 10 minuter. Späd ev med lite vatten.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben