Hackebiff med ägg -nyttig och god

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Populär hos hela familjen

Ingredienser

  • 500 g nötfärs
  • 1½ dl matlagningsgrädde, Oatly
  • 1 ägg
  • ½ stor gul lök
  • 2 tsk kalvfond
  • Några varv på svartpepparkvarnen
  • Laktosfritt smör till stekningen
  • Instruktioner

    1. Arbeta ihop nötfärs, matlagningsgrädde, ägg, fond, lök och peppar. Forma biffar (först till en boll, sedan tryck ut) och stek dem på värme 4 av 6 i lite smör på båda sidor i 2-3 minuter på varje sida. Serveras med fördel direkt. Vi gjorde en potatisgratäng med parmesan på toppen till.
    2. Vi stekte i gjutjärnspanna och hackade den den gula löken fint.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben