Serverar: 6 portioner
Tid: 1 timme 30 minuter
Visste inte vad jag skulle hitta på för något med karrén, blev hasselbackspotatis känsla av den.Supergod tyckte familjen och jag.
Skär karrén i cm tjocka skivor, inte ända ner. Salta och peppra varje skiva in och utvändigt lite grann. Vispa ihop övriga ingredienser och koka ihop dem. Lägg köttet i en ugnsform och slå såsen över. Lägg svampen runtom. Sätt in i mitten av ugnen i 200 grader ca 50 minuter. Ser mitten av köttet välstekt ut täcker du med aluminiumfolie de sista 10-15 minuterna. Ät och njut med potatis och någon grönsak!
KRAV presenterar: Den Gröna Lådan
För dig som vill ha KRAV-märkt kött är det nu lättare att hitta. Grön...
Detta var super enkelt att göra och mkt gott
Ja visst är den enkel,älskar enkla recept som sköter sig självt i ugnen medans man gör annat.....