Hallon och chokladsemla

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Hallon och choklad är en oslagbar kombination

Ingredienser

  • 4 semlebullar med kardemumma
  • 300 g frysta hallon
  • ½ dl råsocker
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 tsk kakao
  • 1 tsk vanillinsocker
  • 50 g mörk choklad
  • 2 msk florsocker
  • Instruktioner

    Tina hallonen med råsockret i en skål. Dela bullarna och krafsa ut det mesta av inkråmet med en gaffel ur både bullar och lock. Blanda detta med hallonröran. Fördela hallonröran i bullarna. Sikta kakao och florsocker ner i den ovispade grädden, vispa den därefter. Spritsa eller klicka grädden runt fyllningen i bullarna. Sätt på locken. Smält chokladen och ringla den över locken med en sked. Sikta till sist florsocker över bullarna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben