Hallon- och rabarberpaj

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 45 minuter

En kanongod paj som måste prövas! + superlätt=) Kommentera gärna vad ni tyckte om pajen!

Ingredienser

  • 5-6 stjälkar rabarber
  • 200 g hallon
  • 125 g smör
  • 1 ½ dl socker
  • 2 dl mjöl
  • 3/4 tsk bakpulver
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Smörj en ugnssäker form, ca 20 cm.
    3. Skär rabarberna i lagom stora bitar. Lägg i hallonen och rabarberna i formen.
    4. Smält smöret blanda sedan socker mjöl och bakpulver med smöret. Bred på blandningen över rabarberna och hallonen.
    5. Grädda den i ugnen i ca 30 min.
    6. Servera gärna med en klick glass eller grädde! =D

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben