Hallonglasstårta

Serverar: 10 portioner

Tid: 1 timme

God och är perfekt till kalas!

Ingredienser

  • 6 st digerstivekex
  • 1 st Milda Vanilj Visp
  • 2 msk strösocker
  • 1 pkt djupfrysta hallon, 250g
  • Instruktioner

    1. Lägg kexen i en plastpåse och knyt ihop. Krossa med en kavel. 2. Vispa Milda Vanilj Visp hårt i en skål med en elvisp. 3. Blanda ner socker och frysta hallon i blandningen med en trägaffel. 4. Strö hälften av kaksmulorna i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 5. Häll i visp- och hallonblandningen och jämna till ytan med en slickepott. Strö över resten av kexsmulorna. 6. Täck formen med aluminiumfolie. Sätt in formen i frysen och låt stå 4 timmar. 7. Tina tårtan i kylen ca 30 minuter och servera med extra bär.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben