Hallonglasstårta

Serverar: 8 portioner

Tid: 20 minuter

Jätteenkel och så himla god.

Ingredienser

  • 200 g osockrade frysta hallon
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 dl florsocker
  • 2 färdigköpta marängbottnar
  • Instruktioner

    Tina hallonen lätt.Vispa grädden tills den precis börjar tjockna.Tillsätt hallonen och florsockret och vispa alltihop tjockt. Fördela hallongrädden på marängbottnarna och lägg ihop till en tårta. Låt stå i frysen minst 30 minuter, helst över natten. ta fram tårtan cirka 20 minuter före servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Tiadina 9 mars 2008

    Hej! Jag lägger in en bild på tårtan jag gjorde från ditt recept. Hoppas det är ok. Den är verkligen superläcker! Hälsningar Tiadina

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben