Hallonmousse

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Enkel och god efterrätt.

Ingredienser

  • 1 banan
  • 6 dl hallon
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 äggvitor
  • ½ socker
  • Garnering
  • 2 dl hallon
  • Myntablad
  • Instruktioner

    1. Skala bananen och mosa den med hallonen. Rör ner crème fraiche. Vispa vitorna till skum och tillsätt sockret. Vispa tills det blir en stelare blandning. Blanda i hallonkrämen så att moussen blir randig. Häll upp i portionsskålar och ställ kallt i 30 minuter.
    2. Garnera med hallon och mynta.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    theninni 2 mars 2009

    står inte hur mycket socker man ska ta..antar att det är en halv dl.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben