Hallonmousse med passionstopping

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

Det här är faktiskt gott. Jag vill gärna ha en klick kall vispad grädde till.

Ingredienser

  • 500 g hallon
  • 3 gelatinblad
  • 3 msk vatten
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 dl strösocker
  • ½ dl vatten
  • 4 passionsfrukter
  • 12 hallon
  • Florsocker
  • Mynta
  • Instruktioner

    Lägg gelatinbladen i kallt vatten (3 msk) Koka upp hallonen med sockret och vattnet. Passera genom en sil. Smält ner de urkramade gelatinbladen och låt svalna till fingertemperatur. Blanda med hallonen. Vispa grädden hårt. Vänd ner den i hallonblandningen. Häll upp moussen i portionsskålar och ställ kallt. Dela och gröp ur passionsfrukterna, smaka av med florsocker och strimlad mynta. Vänd ner hallonen (12 st) Garnera moussen med passionstopping före servering

    Liknande recept

    4
    40 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben