Hallonsorbet, savoiardikex och hallon

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Supersnabb och god dessert! Savoiardikex, ett måste i den italienska desserten tiramisu, finns i välsorterade butiker.

Ingredienser

  • 1,5 dl hallonlikör
  • 1,5 dl vatten
  • 2 dl hallon, färska eller frysta
  • 350 g hallonsorbet
  • 8 st savoiardikex
  • Instruktioner

    1. Blanda likör och vatten. Fördela blandningen i glas eller små skålar.
    2. Fördela hälften av hallonen i likörblandningen.
    3. Lägg en kula sorbet i varje glas och strö resten av hallonen runt om.
    4. Dela kexen på mitten och ställ dem i glasen som på bilden. Servera genast.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben