Halstrad Kobe-biff med råstekt potatis

Serverar: 1 portioner

Tid: 30 minuter

Kobe-biffen har kommit till Sverige, åtminstone till vissa storstadskedjor som ICA Metro. Den är så marmorerad och god som ryktet säger, men även med de priser som svensk filé nu har är priset för dyrt. Anrättas enklast möjligt i smör.

Ingredienser

  • 150 g Kobebiff
  • 1 msk Smör
  • 1 krm Peppar
  • 1 krm Salt
  • Till servering
  • Råstekt potatis (se separat recept)
  • Instruktioner

    1. Rumstemperera och peppra (nymalen svart, nymalen vit) köttet. Bryn i smör så den får yta men fortfarande är rosa eller röd. Salta.
    2. Servera råstekt tärnad lökpotatis till och kanske en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben