Haricots verts med vitlök

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 250-300 g haricots verts
  • 2 msk olivolja
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1/2 dl ströbröd
  • 1/2 dl hackad persilja
  • salt
  • peppar
  • 25 g smör
  • Instruktioner

    Koka bönorna i saltat vatten 6-7 minuter. Häll av kokvattnet och spola bönorna med kallt vatten. Hetta upp oljan i en stekpanna. Lägg i vitlök, ströbröd och persilja. Rör om och fräs några minuter. Salta, peppra och låt smöret smälta ner. Tillsätt bönorna, rör om och låt dem bli varma. Servera till grillat kött eller som egen rätt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben