Haricovert blandning

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Vet inte vad man ska kalla det så jag kallar det blandning!! Lika god varm som kall och passar utmärkt till schnitzel, biffar etc

Ingredienser

  • 8 dl haricovert
  • 1 röd lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 ½ msk vitvinsvinäger
  • 1 ½ msk olivolja
  • 1 tsk italiensk salladskrydda
  • 1 dl vatten
  • Instruktioner

    1. Koka upp haricoverten i lättsaltat vatten.
    2. Hacka rödlöken och pressa vitlöksklyftan.
    3. Blanda vinäger, olivolja, salladskrydda och vatten.
    4. Häll av det kokande vattnet från haricoverten. Blanda i löken och dressingen. Rör om och smaka av och krydda på extra efter smak.
    5. Låt det gärna stå och dra åt sig lite innan servering, men inget måste :)

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben