Hastbullar med hallon

Gott!

Ingredienser

  • 5 dl vetemjöl, gärna med fullkorn
  • 2,5 tsk bakpulver
  • 1 dl socker, gärna råsocker
  • 100 gram kallt smör
  • 1 st ägg
  • 2 dl mjölk
  • 1 tsk kardemumma, stött
  • 2 dl frysta hallon
  • Dekoration
  • 1 dl pärlsocker
  • Instruktioner

    1. Blanda mjöl, bakpulver, socker, kardemumma. Tillsätt smöret i små bitar. Rör ner ägg och mjölk. Blanda sist ner de frysta hallonen.
    2. Klicka ut smeten i pappersformar. Strö över pärlsocker. 225 grader i 10 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    marwis 15 januari 2010

    Hur många bullar blir det?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben