Hastbullar med hallon
Gott!
Ingredienser
5 dl vetemjöl, gärna med fullkorn
2,5 tsk bakpulver
1 dl socker, gärna råsocker
100 gram kallt smör
1 st ägg
2 dl mjölk
1 tsk kardemumma, stött
2 dl frysta hallon
Dekoration
1 dl pärlsocker
Instruktioner
Blanda mjöl, bakpulver, socker, kardemumma. Tillsätt smöret i små bitar. Rör ner ägg och mjölk. Blanda sist ner de frysta hallonen.
Klicka ut smeten i pappersformar. Strö över pärlsocker. 225 grader i 10 min.
Liknande recept
Hallon festmuffins
5
1
Cheesecake garnerad med hallon och blåbär
4.5
8-10
7
Blåbärsmuffins - muffins med blåbär, hallon eller andra bär
4.1
35 min
14
Polenta kaka med hallon
5
8-10
Spikes hallon och blåbär paj
4.5
1 h
6
2
Mayas Hallon Suprice
5
20 min
5-7
Hallon och rabarbersaft från Rostorp
6
Vaniljcupcakes med fluffy frosting & hallon
4.4
10
18
Hallon och citronmuffins med limeglacyr
12
Kommentarer (1)
marwis
15 januari 2010
Hur många bullar blir det?
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
Hur många bullar blir det?