Havre Kanelbullar

Bullar som lagas i långpanna.

Ingredienser

  • 3 dl mjölk
  • 3 dl socker
  • 100 g margarin
  • 1 ägg
  • 4 tsk bakpulver
  • 4 tsk vaniljsocker
  • 7 dl vetemjöl
  • Fyllning
  • 200 g margarin
  • 2 dl socker
  • 3 dl havregryn
  • 4 tsk kanel
  • Instruktioner

    Rör samman alla ingredienser till en smidig deg, lägg den på bakplåtspapper i långpanna och platta ut den. Bred fyllningen över hela kakan. Grädda i nedre delen av ugnen 15 minuter i 225 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    Erika020 25 oktober 2008

    Goda "bullar". De är så enkal att baka har haft detta recept i fler år

    Kicki8 29 oktober 2008

    Mumsiga. Passar bra på hösten tycker jag.

    peakvist 10 augusti 2016

    Gott, enkel att göra både för mig och tonårige sonen! Den håller sig saftig i flera dagar trots att den görs på bakpulver. Var noga så den inte är i ugnen för länge bara.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben