Havreformar med kaneläpplen
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Mums!
Ingredienser
25 g smör
2 msk hackade hasselnötter
1 1/4 dl havregryn (gärna fiber)
1/4 dl råsocker
1½ msk sirap
ca 1 ½ äpple (normalstort)
Smör
1 msk råsocker
1/4 tsk mald kanel
Röda vinbär
Instruktioner
Smält smöret i en stekpanna. Rör ner nötter, havregryn, råsocker och sirap. Låt bryna ett par minuter.
Tryck ut havreblandningen med en sked i smorda formar.
Klyfta äpplena och bryn dem lätt med råsocker och kanel.
Lägg äpplena i iformarna. Garnera med röda vinbär.
Servera genast, gärna med vaniljglass.
Liknande recept
Havreformar med rabarbermousse
4
24
Smarriga havreformar med choklad täcke
4.6
29
Havreformar
Smörfyllda kaneläpplen
4
Filodegpaket med kaneläpple
4
Rulltårta med kaneläpple
4.5
15
2
Pannacotta med kanelstekta äpplen
5
4
3
Kaneläpplen
30 min
4
kaneläpplen
10
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!