Helenas goda pastasallad

Serverar: 4 portioner

Jättegod och lättlagad. Den här ska jag bjuda till midsommarbuffén. Supergod!

Ingredienser

  • 4 dl pasta
  • Vatten
  • Salt
  • 1 dl hackad ättiksgurka
  • 1 hackat äpple
  • 1 påse (250g) frysta ärter och morötter
  • 300 g strimlad kassler
  • Sås
  • 3 dl gräddfil
  • 1 1/2 dl majonnäs
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisning. Spola dem i kallt vatten och låt rinna av
    2. Blanda gräddfil och majonnäs. Rör ned gurka, äpple, grönsaker och kassler
    3. Lägg upp i en vacker skål och ställ kallt tills den ska serveras.
    4. Tips! Såsen kan severas separat. Byt ut kasslern till något annat protein, eller utelämna helt och servera till något protein t ex.

    Liknande recept

    1.5
    30 min
    4-6
    1

    Kommentarer (2)

    nicwes@hotmail.com 2 juli 2013

    Hej, Denna har funkat toppen när vi varit ute och seglat och behöver mat som kan ätas kall och lite när som.

    badabim 18 november 2013

    Bra idé nicwes!!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben