Helgpasta med lövbiff

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Krämigt, läckert och smakrikt

Ingredienser

  • 4 port pasta
  • Ca 400 g strimlad lövbiff
  • Smör till stekning
  • Salt
  • Peppar
  • 1 stor gul lök, hackad
  • 100 g skivade champinjoner eller shiitakesvamp
  • 2 dl grädde
  • 2 dl vitt vin
  • 2 msk fransk senap
  • 1-3 tsk soja
  • Ev maizena snabbredning
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enl anvisningarna på förpackningen. Bryn biffen i het panna. Krydda och lägg över på fat.
    2. Fräs löken mjuk tillsammans med champinjoner. Tillsätt lövbiff, grädde, vin, senap och soja. Puttra samman ett par minuter. Red ev av med maizena.
    3. Servera såsen till pastan och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    jeeriksson 11 mars 2010

    Låter jättegott! Det här blir det på lördag :)

    Molgan 7 augusti 2010

    En 5:a i från mig! Det står krämigt, läckert och smakrikt, det är bara att instämma.

    Molgan 20 augusti 2012

    Denna är så god, har blivit en av mina favoriter!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben