Att grilla fläskfilé är både enkelt och gott. Filén marineras först i en god marinad bestående av dijonsenap, chilisås och soja och serveras med rostad potatis.
Ingredienser
500 g fläskfilé
200 g färska champinjoner
Marinad
1 tsk dijonsenap
2 tsk rapsolja
1½ msk chilisås
2 krm timjan
2 tsk soja
Rostad potatis
600 g små, hela potatisar
2 tsk olivolja
2 krm svartpeppar
1 kvist färsk rosmarin
2 tsk balsamvinäger
1 tsk flingsalt
I kväll har vi gjort den här underbara rätten!! jag säger bara: NI MÅSTE PROVA DEN!!
Jag har prövat, ätit, njutit o här kommer poängen, fem fingrar i luften, åhh så gott, tack för detta underbara recept.
Supergott! Blir många gånger på grillen hos oss i sommar. Potatisen är en höjdare. Tack för ett toppenrecept!
Provade marinaden ikväll när vi grillade fläskfilé - jättegott!
Så gott att alla tog om flera gånger. Gjorde en dragonsås från Vin och matguiden som är helt under till denna rätt.